Despre noi

Depofarm


Depofarm este o societate cu rapundere limitata si capital social in intregime privat, activa in comertul cu produse medicamentoase inca din anul 1993. Pornind de la o investitie relativ mica, Depofarm a deservit cu succes lantul de farmacii Bajan din Ramnicu Valcea, intrand astfel intr-o dezvoltare continua.


In prezent dispunem de un depozit de 1200 mp utilat conform standardelor europene. Spatiul de depozitare este dotat cu senzori de praf, fum, temperatura si umiditate, astfel putem depozita si distribui produsele in conditii excelente.


Alaturi de achipa noastra am reusit sa realizam stranse colaborari cu peste
- 250 de parteneri si sa acumulam in portofoliul nostru peste 500 de clienti multumiti in peste
- 15 judete din Romania


Obiectivul nostru:

- O echipa de angajati informati, profesionisti si orientati catre client.
- Parteneri si clienti multumiti

Istoric

 • 1993

  Compania Depofarm SRL este fondata de Ing Ilie Bajan si de Farm Alexandrina Bajan intr-un spatiu inchiriat pe Strada Mihai Eminescu in Ramnicu Valcea
 • 1994

  Datorita dezvoltarii rapide si a spatiului insuficient Depofarm SRL isi muta sediul pe Strada Oituz
 • 1995

  Are loc o noua mutare de sediu din aceleasi considerente pe Calea lui Traian la blocul 7
 • 2001

  Se relocheaza inca o data pe strada General Praporgescu la numarul 28
 • 2008 - 2009

  Isi construieste o hala noua de depozitare la standarde europene in zona industriala a orasului Ramnicu Valcea, pe Strada Srandului nr 2 unde se gaseste si in prezent
Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.

Woody Allen

Localizare

Certificari

Ca dovada a respectarii standardelor inalte de calitate, compania noastra a fost certificata in anul 2019 pentru indeplinirea cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2015. Dezvoltarea companiei prin disciplina si profesionalism ne recomanda ca solutie de top in activitatile de: import, depozitare, distributie si promovarea de produse farmaceutice, parafarmaceutice, cosmetice si dispozitive medicale.

Implicare sociala